Priecīgi ceļojumi. Ar smeķi!:)

3 replies [Last post]
Lei Fengs
Lei Fengs's picture
Offline
Joined: 26/07/2013
Posts: 10651
Last seen: 1 day ago

Lapa pārvērtusies kuslu, bēdu nomocītu penzionāru saietā. Nonivelēsim masu sāpes dažu pozitīvu notikumu vibrācijā!:) 

Šite vajadzētu iegāzēt sīkos un neplānotos veiksmes stāstus. Un arī plānotos. Ceļotājs tak nevar būt totāls sausiņš. Viņam vienmēr jābūt trumpjiem azotē!Smile

Vecā skumīgā lapa beigusies, tagad ieskandinam jauno, visiceļivaļā perspektīvi! Kaut ko apdomāju, bet vēl jānoslīpē maršruts.

Bēdu ieleja, ne ceļotāju lapa. No VIP zōnām bomārismā.Frown

Bet! Mūsu spēkos ir laboties!

 

 

Pavirsis
Pavirsis's picture
Offline
Joined: 15/08/2011
Posts: 711
Last seen: 2 hours ago

Atgādinu par ekspedīciju zem segvārda ''Kurzemes derbijs''. 

Lei Fengs
Lei Fengs's picture
Offline
Joined: 26/07/2013
Posts: 10651
Last seen: 1 day ago

Njā, njā, njā... Pavirša k-gs piedāvā ierausties ogļu vagonā, iepriekš no turienes padzenot skolniekus. Psiholoģiski grūti saņemties. Ar ko ta skolnieciņi sliktāki par mums. Visticamāk būs jāapvienojas! Union of centuries, tā teikt!Smile

Bet ir vēl! Lietošanā palika tēva Ford Focus, ANNO 1999. TA ir, apdrošināšana arī. Nekādus īpašuma pārejas dok.nekārtošu. Braukāšana jābeidz augusta beigās, apskati neiešu un pat nezinu, kāds tagad ir auto statuss. Šad un tad pavizinamies. Vizuālais skats neatbilst Metropoles pēdējām tendencēm un auto vadlīnijām. Durvis neslēdzas. Pagaidām LAT iedzīvotāji sevi pierādījuši par ļoti uzticamiem. Slotu durvīm priekšā nelieku, kad esam izkāpuši pilsētā. Ne pa to!

Tēvs bija pamatīgs ceļotājs. Ir ideja veikt apjomīgu Putekļu Reisu. Velk uz Z.Vidzemi, Latgali. Maksimāli pa zemes ceļiem un tādām vietām, kur nekad nebrauktu. Ar viltīgiem nosaukumiem! Papļāpājot ar vīriem 8.00 pie lokālā veicīša utt. Bez steigas. Tādas nopietnas bažas par teh.stāvokli nav, bet ja nu kas, jāņem mazāka soma, lai X vietā var evakuēties. Jādomā maršruts un dienu skaits.

Optimismu pieplusoja sludinājums SS-ā. Viens kungs pārdod tādu pat vāģi (bez TA). Lielās, ka viss strādā un var aizbraukt kaut līdz Daugavpilim! (jā, jā! līdz tālajam Daugavpilim!Smile )

 

 

Lei Fengs
Lei Fengs's picture
Offline
Joined: 26/07/2013
Posts: 10651
Last seen: 1 day ago

.